Känns som den förra återkomsten blev något av en flopp. Undra om detta är ett typiskt öviksfenomen, stark laguppställning men inga resultat???
Hur som helst, nu har jag rensat upp i organisationen och skapat bättre förutsättningar för att hålla en kontinuerligt hög nivå på både bakning och bloggning. Bakningen har iofs hållts igång under begränsad omfattning, för att täcka husbehov och tysta vissa kollegor när det blivit tjatigt! ;)
Nedan följer ett litet kollage av de aktiviteter som bedrivits på senare tid:
Are you going to fig
sSom synes har aktiviteten hållts uppe, dessa axplock visar även att ett projekt med vetebullar har genomförts med rätt lyckat resultat. Känns dock inte som något att satsa på i framtiden...
Dagens bakning inleddes med ett MAggia, för att variera mig gjorde jag efter recept, nästan iaf...
e
Mycket gott blev det iaf!
Nu när mer tid ges för bakning tänkte jag prova något nytt, ett nattjäst som kan stoppas in i ugnen direkt på Morgonen...
Se ovanstående länk för recept och instruktioner...
Ny teknisk utrustning underlättar även ett mer kreativt bakande...
Enligt recept ska degen vara lös, detta var i sanning inte en överdrift... frågan är om det var mer mjöl i brödet eller i jäskorgarna??? Resultatet ses nedan, rapport om hur brödet blev återkommer jag med under morgondagen!
Nu är det hög tid att sova, eller det var det för länge sedan... God natt sverige, och kom ihåg:
Bakom varje gott bröd står en sur deg...
// O_O
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar